Leraar (M/V/X) gezocht

Wij zoeken leraren die de vrijheid aankunnen om uniek te zijn!

  • Als leerkracht kies je niet voor een scholengemeenschap, wel voor een concrete school, met zijn eigen pedagogisch project, zijn eigen cultuur, zijn eigen manier van werken. Daar zijn we ons zeer van bewust, en daarom vind je bij ‘spontaan solliciteren’ ook de contactgegevens van al onze scholen. Hiernaast vind je ook meteen de openstaande vacatures in onze scholen. Neem gerust contact op met de school van jouw keuze!
  • Toch voegt de Scholengemeenschap Sint-Donaas nog iets toe aan het bijzondere verhaal van elk van haar scholen: een diepe overtuiging en een visie op onderwijs die al onze scholen delen, namelijk dat lesgeven kennisoverdracht is en veel meer… . Het is ook onze leerlingen sturen, vormen en laten groeien, niet alleen in hun talenten, maar in hun hele persoonlijkheid, in elke school, in elk vak, op elk niveau.
  • Dat kan alleen als je als leerkracht zélf vanuit je eigen persoonlijkheid, betrokkenheid en passie mag lesgeven. Als je de vrijheid krijgt om voorbij handboeken en minimumdoelen iets van je unieke zelf te mogen meegeven.
  • Daarom gooien al onze scholen hun deuren open voor leerkrachten die die vrijheid aankunnen, ja zelfs actief opzoeken. Wij zoeken karakters en persoonlijkheden.
  • Vanuit Sint-Donaas ondersteunen we onze medewerkers op alle mogelijke manieren: met opleidingen, een vooruitstrevend HR-beleid (met aanvangs- én loopbaanbegeleiding), moderne, goed uitgeruste klaslokalen en eigentijdse digitale infrastructuur, en een netwerk van collega’s over alle scholen heen. En we zijn niet bang om naar buiten toe gepassioneerd te verdedigen wat we allemaal nodig hebben om onze job vol goesting te kunnen doen: de vrijheid om uniek te zijn.